Листопад
вже пізня осінь
А холодів немає
ДоСі
***
Селянина ДоЛя
трудитися у полі.
***
Твоє пальтечко СіРе
на вигляд дуже миле
***
А от бабуся МіЛя
поправляє гілля.
***
Я потратив всього СольДо
на букетик для Ізольди.
***
Що таке ФаЛя?
Це хвиля з дощем.
***
Погано посолив ФаСоль?
Що робити?
Так ДоСоль.
***
Попрошу Вас РеДо,
скуштуйте трішки меду
***
Ой же ж дивний МіФа
про труд важкий Сізіфа.
***
Чи повірите мені
жіноче є ім*я МіМі.
***
Дід Опанас
заходь До нас!
***
Ти замастилась, Галя,
як маленька ЛяЛя.
***
-Придивися до Орисі.
Гляди у неї які -.-.
-Її лелеки не принесли
і в капусті не знайшли.
Певно сказати буде чесно
-родилася де кавуни.
І як у кавунах родилась
два з собою прихопила.
Звідкіля ж тоді в Орисі
велетенські такі -.-.?
***
***