Я навчив тебе всього, що сам пізнав
Всього, в що вірив сам,
Я не віддам тебе чужим світам.
Я крила тобі свої дарую
І силу свою тобі даю
Я буду поруч в твоїм бою...
Я замість зброї віддам любов,
Хай постріл твій проб'є добром,
А очі твої зцілять своїм теплом.
Не бійся правду всім їм сказати,
Я навчив тебе ніколи не благати
І коли брешуть- не мовчати ,
Твій Ангел поруч, моя печале,
Не дам упасти, ти,радосте моя
І вся моя душа тебе благословляє.