вона так любить літній дощ
щоб він був без блискавки та грому!
Тоді ж відкриє вона вікно і почне з ним свою розмову!
Розкаже їй дощ про те де він був
Вона послухає і посміхається
Їй дуже рідко говорити х ним вдається
І все що було з нею вона йому розкаже
А він послухає та й скаже
Уже знайомі їй слова
Твоє життя це як акторська гра !
Не згадуй те що було
Живим цим ось днем!
Ці роздуми проводить подобається їй
Бо дощ не зрадить!
І нерозкриє всіх твоїх надій