Неспокійно, в самотності лежати,
Від безсилля позбутись ілюстрації.
Без сну, бо зосередитись не здатний,
На чомусь ще, окрім твоєї капітуляції.
За ритмом, в голові, здригаються мрії.
Я сіпаюсь, коли бачу як ти прилягла,
Від захвату, бо суть нову розумію,
Про гріх, з якого й лине уся ця,
Ясність шуму, який і є спогадом,
Звуку, що тихо перетікає в ґвалт,
Від тебе виснаженої, захеканої, з тим поглядом,
Вимученої, спітнілої, а на лиці, щось на кшталт,
Солодкуватого одкровення, найсолодшої капітуляції,
Від того, що звуть, коханнням, або його імітацією.
А в голові, ритмічно здригаються мрії, втомлені.
Щось сіпається, коли бачу як ти лежиш привітно,
Задихалась, бо виснажена, а ще в тому погляді,
Вимученого, спітнілого, личка, добре помітно,
Таке солодке, твоє одкровення,
А ще, й найсолодшу капітуляцію,
Думки про тебе, - благословення,
Думки про тебе - моя галюцинація,
Про солокий, присмак, одкровення,
Про найсолодший смак капітуляції,
Про моє, беззастережне, смирення,
Перед своєю майбутньою руйнацією.
ID:
532326
Рубрика: Поезія, Iнтимна лірика
дата надходження: 25.10.2014 01:11:17
© дата внесення змiн: 25.10.2014 01:12:54
автор: Narcisistic
Вкажіть причину вашої скарги
|