Не вживаю алкоголь, забув про нікотин,
на вулиці вітер, холод, в кімнаті один.
Знову оновлюю плейлист, настрій зима,
Indi Rock, джаз, книга - світ де нас нема.
Перегортаю сторінку, не за горами кінець,
представляю картину, наче я творець.
Проживаю на сторінках ще одне життя,
паралельно зі світом, в якому існую я.
Змінився в поведінці, душа відчула спокій,
живу фантазіями, не шукаю той дотик.
Не трачу вечір марно, блукаючи ночами,
я живу, читаю, насолоджуюсь, новими сторінками.