Хочете цукерок? Ось вам, віддаю.
Більше не літаю, більше сліз не ллю.
Замість серця камінь, пекло у душі.
І черствіють з цього всі мої вірші.
Передайте далі, хай і ті їдять.
Хай солодким цукром почуття присплять.
З вічного в порожнє ми залиєм сум
І коханим вріжем через серце струм.
Дівчино кохана, в тебе був талант:
Замість серця мого, вставить імплантант.
Пошукай дороги, тої що нема:
Ми літали разом, тільки-от дарма.
Кожен живе, як бажає і платить за це сам.
(Оскар Уайльд)