Пройдуся по тілу, неначе по полю,
До кінчиків пальців тебе зворушу,
У трепеті ніжно віддамся без бою,
У свій танець-танго любов запрошу.
Засвітиться радість в безмежних торканнях,
Заповнить собою наш внутрішній світ,
Покотиться хвилями у колиханнях...
Ми довго блукали у вимірі літ.
Спиватимуть вустонька солод причастя
До щему незвіданих таїн-глибин,
Ласкатиме доля воз'єднане щастя
На чистому денці душевних перлин.