Місто - Машина! Маса - Машина!
Ми - це Машина! А де тут Людина?
А хто є Людина? І що є Людина?
Для чого Людина? Недобра година...
Остання година? Пророча година?
Чи рання година? Година єдина?
До чого єдина?Навіщо єдина?
Іздавна єдина? Єдина родина?
Щаслива родина? Священна родина?
Міцна ця родина? Родина з людини!
І знову Людина? А може Людина -
Це просто Людина! Зовсім не Машина!
А Місто - Машина?
А Маса - Машина?
А ТИ - це Машина?