Ми ходимо під дулом револьвера,
Із цяткою на лобі чи без неї -
Тиск на курок - і вся моя кар'єра -
Розвіються, як дим нові ідеї.
На лінію вогню - ''чужа'' піхота,
А генерали ніжаться в намета,
Командують, хоча і неохота.
Немає сили в наших вже багнетах.
Бліцкриг була єдина наша зброя,
Хоча облога - боягузів сила,
Що зі щитом була, але не моя,
Вікторію не раз нам приносила.
В нас дизертир ніколи не був зрадник,
А диверсант - на рівні з терористом.
Поганий з кілера би був порадник -
Покрито все багряновим намистом.
Життя - війна, і гра на струнах смерті,
Стріляй, вбивай, якщо ти хочеш жити,
Бо сльози вже того, на жаль, не варті,
І все це в час, який ти міг любити.