У нашому світі
місця немає,
кожен нечесний
свій вік проклинає.
І, здавалось, не буде
печалі у світі.
Скажемо "НІ"- корупції,
загиблим кладемо квіти.
Майданівцям холодним,
голодним горожанам.
Теплі речі й їжу -
і навіки шана.
Повстали за свободу,
відстоюють права.
На кожне беззаконня
у них свої слова!
Герої України
за честь і волю бились,
і ось як ми, немирно
з народами зружились.
Слава Україні!
Героям нашим слава!
Ті, хто на Майдані
мають на це право!
І наш Гімн славетний,
повставший із руїни,
шанує своїх братців -
героїв України.
Не буде в Україні
сина - супостата,
а будуть лиш герої,
і буде батько й мати.
І як писав Шевченко:
ми не здамось ніколи!
"І буде в своїй хаті
своя правда й воля!!!"