Рибка, рибка золотиста
І красива, промениста,
Хлюпалася ув озерці,
Видивлялась у люстерці.
Полонила всіх красою,
Піклувалась лиш собою,
Нишком юркнула під воду,
У свою вдивлялась вроду.
************************
Так і чинять Его-люди —
Тільки й бачать себе всюди.