…Україна – багата держава.
Де ще знайдеш у світі таку?
Крадуть всі тут – і ліві, і праві,
Крим сусіду припав до смаку.
У глибоке бюджетне корито
сунуть миршаві пики вожді.
Накрадуть – і порохкують сито
десь у Відні й не знають нужди.
Розкрадають майно: генерали,
мери, судді, міністри… Та всі!
А добра, наче, менше й не стало,
хоч у нас не найкращі часи.
Тож кажу, Україна – багата.
Скільки вкрали, а їй все одно!
Треба красти і далі завзято,
доки лишиться тільки г-вно.
І спокійно тоді спочивати
зможе наша держава пуста,
Бо до нас не підуть супостати
грабувати жебрацькі міста…
22.09.2014
...никогда не ставь эти слова рядом -наша держава пуста-не важливо в якому вони часі за змістом або другим раком...та й взагалі...не время ерничать цинично...плясать на цинковых гробах...
Александр Зубрий відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Шановний Петре! Ви, вочевидь, сплутали сатиру з "єрнічанієм"? І я не помітив, щоб цей вірш палюжив пам'ять загиблих.