2013 рік – рік Змії за східним гороскопом. Яким він буде?..
...Рік новий поповзе над землею змією,
Засичить і помацає світ язиком.
І полине у хмари – блакитні лілеї,
Нагодований сніжним гірським молоком.
А планета вдягне чорне, синє й зелене,
Тихо й стримано стріне прихід «плазуна».
Я ж порину в смарагдові очі Олени,
Щоб весь рік не змовкала кохання струна.
Щоб зростала онука, батьки не хворіли,
І щоб дітям Бог дав різних статків та благ,
А мені – для молитви дарує хай сили,
І щоб мудрих думок в голові був аншлаг.
Ще прошу: Україні – смирення та згоди,
Теплих літніх дощів, золотих врожаїв,
Щоб у нашій країні щасливі народи
Квітували в розмаї лісів і ланів.
І щоб людство у мирі, без крові та болю,
Дочекалось конячки, що змінить змію.
Перепишуть хай кожному ангели долю –
Збережуть від гріхів і оселять в раю...
13.12.2012