Прихватила діда якось
Давняя болячка -
Та редикуліта пакость,
Що страшніш ніж сра...ка.
Потелепав він в лікарню,
Терпить процедури
Від таких сестричок гарних
На своїй фігурі.
То вони йому уколи
В ягодиці садять,
То електрошумні шкоди
На хребті провадять.
Больовий синдром знімають
Всім що є приладдям,
Душу в нього всю вкладають,
Годять всім бажанням.
Та нікому з них на думку
Навіть не приходить,
Що не лиш за порятунком
Дід в лікрню ходить.