Не надійся, що ми здамося
Не злякають нас "граду весла",
Не зігнуть золотисте колосся,
Не захмарять блакить небесну!
Ти давно обміняв совість
На ілюзію влади над нами
Та забув, що ти - тимчасовість,
А наш дух не зламався віками!
Ти лицем повернись до народу,
До людей, що тебе обрали,
Замість дати їм радість свободи
Ви їх страхом смерті зламали.
Ти збираєш не ті трофеї
На шляху своїм сієш хрести.
Смерть - господар в твоїй галереї,
А ти сам - кулемет сатани.
Та цей раз ти зависоко взяв,
Сам себе переплюнув, безвірний.
Проти правди військо послав,
завернув в букет лицемірний!
Ти возвів собі німб рукотворний,
Та тобою правлять чорти.
Безнадійний твій намір потворний,
З нами Бог, то ж подумай, з ким ти!!!
16:12:26