Жила в моєму серці мрія,
Вона розквітала, росла,
Богом дарована надія
В моєму серці розцвіла.
Мрія, мов сиза голубка,
У небо високе помчала,
Та чорного ворона трубка
Кредо життя скасувала.
Темні сили невідворотньо
Витіснили мрію світлу,
Творючи зло безповоротно,
Примножуєш темінь всесвітню.