Ох, як же я не знаю
Як же я не можу
Коли тебе не чую
І так болить коли не бачу
Ще вчора грів твої долоні
А після завтра ти у дорогу.
Кудись три дні згубились
Від тоді як провів додому
Ти вибір свій зробила
І я його підтримав.
Коли в кишені і в голові лиш вітер
То не має що в замін подати
Щоб вибір наш був спільний
Не поступало подібних пропозицій
І нема нічого
Крім як багаті і щасливі мрії.
Мені страшно глянути як буде
Коли дороги твої з дому додому
Минають мій
Він якось не по дорозі.
270820140230