Яка радість іменини!
І дарує тато
Для дорослого вже сина
Фотоапарата.
Ходить хлопець по надвір'ю –
Що ж на плівку зняти?
Аж ось вийшла тітка Віра
З сусідньої хати.
ОЦІНИВ ЮНАК хутенько –
Кадрик першокласний!
Тітко Віро, Дорогенька!
дайте, я Вас клацну!
А вона: - Ти що, сказився?
Чи мо” дурнуватий?!
ти таким же псом родився,
Як твій рідній тато!
Накохав жирку - і радий.
Іч, як закортіло!
Та хотів же апарата
Спробувати в ділі!
Рознервована украй
Тітка як торохне:
Апарат свій заховай!
Хай він тобі всохне!
Так завжди було і є:
Кожен дума про своє...