"Світ ловив мене, та не впіймав"-
Сказав Сковорода, обнявши глобус.
"Біжи за мною, не лови ти ґав"-
Сказала ти, спішучи на автобус...
Біжимо разом вже десятки літ
По ниві, де квітують рясно квіти.
Нехай не він нас - ми впіймаєм світ,
Що нам в дорозі зореносно світить.
10.08.14
Мудра жінка! Знала, як це важливо - не ловити ґав...
Олекса Удайко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Прототип - моя колега, з якою ми трудились разом біля 40 років... Інтитут наш за містом, а був тоді один маленький ПАЗік, який ходив раз в годину... Ось така історія! А то мій їй підпис на збірочці, коли робив презентацію у своєму відділі... Отака історія цього вірша! І не більше!
Який таємний зміст був в тих словах,
В них жінка стільки пристрасті сховала...
А Ви, поете, все звели на швах...
Вона ж Вас ґав не упустить благала!!!
Який автобус?.. Ноги не несли,
Бо так хотіла з Вами ще зостатись!!!
Та не достукались до Вас посли -
Слова, замовкли врешті... Ех...
Пішла краплі пити...
Олекса Удайко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00