Ти не кажи,що більше не будемо разом,не край моє серце жорстокими словами,не ображай мене,не ламай мою надію знов,ніхто не знає,що буде далі з нами.Ти не шукай недоліків в мені,ти не ховайся від мене- скажи правду в очі,ти просто собі не уявляєш,що усе для мене без тебе сумне,без тебе нещасливі дні і ночі! Ти не нервуйся,не проклинай мене,не смійся над моїми почуттями! Ще прийде час- усе для мене промайне,а ти ще покохаєш до нестями!