{Я}кого це біса
осінь на вулиці??
Кажуть, їдуть полюса,
а очі переїдуть на потилицю??
{З}ійдуться материки,
Розтануть льодовики,
Парниковий ефект
заморозить фіктивно,
Метеорологам взагалі респект,
вони байкують надактивно.
{В}и - "то, яка погода?"
Нам буде *опа!
Пророкує мода,
Віщує Європа.
В них там, як в нас тут, теж не шик,
сіли до одного паровоза і
котимося, наче кусаний бублик -
Глобалізація зараза!
{А} по-моєму легше
людям жилось,
коли знали менше
про земну вісь,
про зміщення не знали б,
про галактику гіганта.
Як віки, орали б
без знання про кванти.
Думали би про сім'ю
І виживання виду.
Еволюція "каже": "вб'ю
І не буде мені стиду".
Робить свою роботу,
а нам все мало нового, що кладуть до роту.
03.06.2013.