я не мушу тебе чекати
і не мушу тебе любити
ти не маєш чого втрачати
мені нічого говорити
я не буду тебе просити
і не хочу страждати-годі!
я навчилася не любити
ще зустрінемось при нагоді..
десь у проміжку часу реального
переплутавшись з дивним сном
ти побачиш,я буду гарною..
або це буде тільки сон
ми не маємо десь втікати
ми повинні лиш просто жити
нам потрібно запам'ятати:
покохати чи відпустити.