бридка, але така приємна,
солодка, але на кінці гірка
в ту ніч змінилось все, напевно,
і світло не світилось із твого вікна.
приємна, але все ж таки бридка,
гірка в кінці, проте солодка на початку.
холодна ніч тоді таки була,
а світло із вікна світилось аж до самого світанку.
а я боюсь,що вже не встигну,
боюсь, що втрачу назавжди.
спитаєшся, де всі беру ці сили,
а відповідь проста - спасибі, що є ти!
А я щаслива, що живу,
щаслива що тепер з тобою,
і знаєш, ти, кого по-справжньому люблю,
я вдячна, що завжди зі мною...