Про сьогодні говорити я не буду.
Дорікати мені марно, я святий.
Ту повістку, що прийшла мені до суду,
зважив я у часі з трьох і до п'яти.
Тож чого мені чекати глупий вирок,
як уже давно підписано указ
щоби я, як міднолобий недомірок,
не дивився зачаровано на Вас.