перепліт переспів перепис перегра
нас єднає із міста до міста
атмосферна холодна велика гора
відняла ніжний голос в соліста
перестук перегрім передзвін колісниць
не тримає нікого на місці
мов скляний феєрверк погляд твоїх зіниць
застигає в плацкартній завісці
перебій перегул перебіль тих сердець
завмирає гострішим уламком
я у муки своєї вже вмілий їздець
проростає холодним замком
пересмерть перестон переплач із-під вік
я носила весь час без страждання
із очей мов весь карцер життєвий утік
разом з міццю німого бажання