Цей стукіт тисячі сердець:
- Я вірю…
Цей заклик «Україно – ти в ЄС»
- Я вірю…
Нас є мільйони – ми єдині
І актуальний європейський вибір нині,
Наш статус суверенного народу.
Мільйони нас – і всі за волю,
Ми є продовжувачі роду.
За правду, браття,
Ми майданами об’єднані віднині.
Ні деградації!!! І вверх корогви жовто-сині.
Ми всі за зміни – досить вже констант.
Свій вибір май – і розвивай талант.
Хіба не шкода дідуся й бабусю,
Які й гріш до гроша вже не зведуть.
Ми – хочем змін – за самостійність України,
Ми віримо, що кращі вже часи прийдуть…
Нас всіх терзають з двох боків,
Хіба ми схожі на велике стадо приручених биків?!
Ми стоїмо на поклик вибору свободи,
Нехай нас вже й звільнили із роботи.
Ех, бюрократія – жуки-гнойовики,
Як вправно вони тягнуть в нори всі пайки.
І заведуть на кожного із нас із компроматами
брехні й облуди папки,
Ми – творимо нову державу,
Ми – вкотре піднімаємось з колін.
Ми віримо, що всі держави зроблять –
«реверанс–братній нам уклін».