у долонях рай а у скронях ад
у пташиних зграй не буває вад
ну давай лишай мій самотній сад
та іди у напрямку барикад
неважливо Бог неважливо кат
чи то був Нью-Йорк чи то був Багдад
добудуй життя на свій власний лад
і додай туди величезний вклад
повикреслюй тих хто відсипав зрад
подивись на небо на зорепад
одягнись як Бог і на маскарад
сповісти людей і влаштуй парад
заспівай пісні типу серенад
і вбери солодкий її аромат
буде в тебе все, буде в тебе блат
ти тепер немов найціннший клад