Колись прийде не раз до мене.
Я хочу зараз вільних почуттів.
Я знаю й почуваюся шаленим.
Отримав те, що так давно хотів.
Живу неначе день останній від початку
І жити хочеться на диво.
Я пам'ятатиму цю загадкову згадку,
Цю згадку не сумну, а більш щасливу.
Зробивши висновок з усього, що відчув,
Померти хочеться або сховатись.
Про тебе я б давно уже забув,
Якби людей міг забувати.