І хто програв тут, хто тут переміг?
Роздмухуючи полум’я війни,
Ви назавжди без сил валились з ніг
Батьки і діти, доньки і сини…
Надії, мрії, сльози, сподівання…
Цей лютий вже забрав їх навіки.
Останній серця бій, його бажання
Пішли на дно палаючой ріки.
Колись ще мирні акції протесту
Переросли вже згодом у війну.
І лише нам с тобою потім нести
Відповідальність як це і чому!
Можливо, там на небі ти побачиш,
Який всьому цьому фінал настав,
Та болісно і гірко ти заплачеш,
Коли згадаєш все, чого бажав..