Я пам’ятаю починалася весна...
І за вікном сіяв її малюнок..
По вулицях, і скверах йшла вона,
Землі давала теплий порятунок.
Знов бігає на дворі дітвора,
Пташиний спів вже чути звідусюди,
з-під снігу прокидається трава,
І Масницю святкують добрі люди!
У серці знов вогонь палахкотить!
Кохання, мрії, щирі сподівання...
А головне- впіймати слушну мить,
Коли здійсняться всі твої бажання..