Ви кажете: «Герої не вмирають!»
Але ж за ними і скоробить світ.
За тим, кого навік запам’ятають,
Хто передчасно закінчив політ…
Серця їх зупинялись щохвилини:
На полі бою, в небі, на землі.
Повірте, що іще туди полинуть
Старі вже дуже, або ще малі.
Війна не обирає чоловіка.
Їй неважливий твій душевний стан,
Який ти від народження за віком,
Пустий чи повний, друже, твій карман.
Якщо запеклим був на полі бою,
Чи до останнього тягар важкий несеш –
Тобі народ мій скаже: «Мій Герою!
В моєму серці ти ніколи не помреш!»