Спокій червневої ночі
Я побажаю усім:
Людям села і робочим,
Добрих і лагідних снів.
В нічку тривожну, запізню
Наш прикордонник стоїть,
Щоб не пробрався так пізно
Сепаратист чи бандит.
Спокій, напевно, лиш сниться,
Схід УКраїни в вогні,
Хай же війна закінчиться
Миром не тільки у сні.
Ось біля домен, мартенів
Ллється палаюча сталь,
В праці потуг безперервнім
Наш трудівник - сталевар.
В шахті вугільній, глибокій
Трудиться брат-робітник,
Теж наближає наш спокій -
Тепло було б нам усім.
Он де на зміну щоночі
Йдуть чоловіки й жінки,
Їм же не спать цілі ночі -
Це ж бо резерв заводський.
Кожен, напевно, бажає :
Щезли б усі вороги,
Хай Україну єднає -
Праця, що є навкруги.