Ти так і не відчуєш того рубіжу
Між дитинством і віком після.
Скільки ти взяв свого багажу?
Чи донесеш доки дограє ця пісня?
Кров згортатиметься на твоїх ранах,
Серце буде битися десь у грудях.
Доки ти блукатимеш в цих туманах,
Доки прийде розчарування в людях.
Ти матимеш хибні стосунки з людьми,
Котрі матимуть тебе по повній.
Ти бачитимеш стільки пітьми.
Що не освітить місяць навіть у повню.
Ти бачитимеш світло в її руках,
Вона триматиме його як повітряну кульку.
Світло любить ховатись в жінках.
Вони послідовники древнього культу.
Як темряву й світло,
Як чорне і біле.
Вас носитиме світом
Наче насіння кульбаби спіле.
Світле як вона,
Темне як він.
Наче кіно чорно-біле.