Говоримо про мир під дулом автомату,
Ретельно добираєм Їм! правильні слова.
Горланим про свободу чіпляючись за ґрати.
За що вас ув’язнили? – За праведні діла.
Вже ж грішних не саджають – то норма України –
Їх хвалять та підносять до Ради, до небес.
І там їх враз міняє – стають як бабуїни,
Що до життя людського втрачають інтерес.
Сидять на баобабах, вирішують питання:
Що де лежить погано і що брехать в народ?
А як день не брехати – у них недомагання;
Але то фантастичний, незнаний епізод.