Сотнею обертонів
Ніч увірвалася в день.
Ми у цій ночі потонемо
Тихим відлунням пісень.
Гільзами від патронів
Врізались в небо зірки.
Ми у цій ночі залишимось,
Певне, що вже на віки.
Падали зорі, палаючи,
Падали замертво ниць,
Стомлено завмираючи
В безоднях сумних облич.
Падали і лишались
Шматками подроблених мрій
В чистих очах, що сховались
Під стріхами довгих вій.