Я не хочу писать про кохання,
я не хочу писать про любов,
рахувати зірки до світання
чи на щось сподіватися знов.
Щиро вірити праведним людям
чи плекати весняні дощі.
Про любов я навіки забуду
і про очі твої чарівні.
Я не хочу писати про чудо
і не хочу рівняти серця.
Я не буду кохати, не буду
і забуду про всі почуття.
Не згадаю пустих обіцянок
і сердешних наївних розмов,
не зустріну холодний світанок,
не повірю словам чужим знов.
Я не буду писати про щастя,
не згадаю про твій чистий сміх,
не чекатиму більше з пристрастям,
не впадатиму більше до ніг.
Вже не буду навіки твоєю,
не вслухатимусь в ніжні слова,
я залишуся знову тією,
яка буде самотня, одна.
Ray LaMontagne – I Still Care For You