Загриміли хмари,
Потемніло
Вода у морях закипіла
Навкруги
Усе почорніло
Чиясь рветься
Воля із пекла
Чорний демон у пошуках сердця
Не так страшно то що він бачить у горючему
Пеклі
Як то що він відчуває у холодному
Сердці
Йому дуже самотньо
Йому не цікава війна,
Він у пошуках сердця
Він у пошуках тої ,
Що нажаль ніде
Не знайдеться
Він нестерпна істота і,
На щастя - чуття,
Тому сердце все б'ється,
Воно хоче від неї тепла.
Демон крилатий,
Через гори і шторми летів
Він не знав де почути
Голос тої яку так хотів.
Час іде ,а він ще шукає
Він не знАйде
Й незнає ,
Що усвіті її ще нема
Він досі не знає -
Що таке справжня журба.
Це істинна правда
Він не знає...
'Нікого для нього нема',
Але він ще шукає
Він у гніві!
На маршруті до сердця
руйнує міста.
День,
Тиждень,
Рік.
Він смотній і дальше один
Але він не заснув ,ні на мить,
То він там ,то він тут
Він на місці не встоїть
В нього сердце вогньом ще горить.
Дивно все це,
Жаль що в нього доля така
Не жаліє нікого й до дна
Випиває всю його силу вона.
Така в ньго доля
Такі в нього справи - біда.
Ну а що ж він хотів,
Він же демон із пекла
Нікого не буде для нього ,
Ніяких надій
Навіть мрій.
Жаль таких,
Жаль всіх тих
Хто тепла так само шукав
І не знав,
Що в цім світі нікого для нього нема,
Жорстоке у них довге й повільне життя.
***************
Він в мене вже весь написаний,
Днів за сім такими кусочками кину весь,)писав його півтора місяця