Не знаю я,що сталося зі мною
Невже в мені вже щось не так?
Раніше міг радіти і любити
Тепер же все мені не так
Сонце,дощ,усе мене нервує
Не бачу в цьому красоти
Усе приникле,все мене руйнує
Не хочеться перебувати тут,
Я б зрозумів,якби була причина
Подібного ніколи не було
Що відбувається зі мною
Знати,напевне,не дано
Але надіюсь я,це пройде
І знов побачу горизонт
і зранку знову зійде сонце
життя прибавить оборот