Сьогодні останній дзвінок продзвенить
Для вас, юнаки і дівчата.
Прощаємось з вами. Настала ця мить,
Якої чекали завзято.
Одинадцять років шкільної пори –
Часи і сумні, і веселі.
Тієї між вас не впізнать дітвори,
Що вперше прийшла до оселі
Шкільної, уперше вступила у клас –
Зросли, знань набрались, змудріли.
Приємно дивитись на кожного з вас.
Дай Бог, щоб ви щастя зустріли,
Здобули освіту, роботу знайшли
І пару собі підшукали.
Щоби ми пишалися вами завжди,
Щоб успіхи ви здобували.
Бажаю вам стільки добра і краси,
Як крапель є в синьому морі.
Здоров’я вам, сили з джерел і роси.
Хай ясно палають вам зорі.
Хай Бог вас рятує від горя і бід.
Життя хай співає вам скерцо.
Летіть, наче птахи, в широкий цей світ
З любов’ю і вірою в серці!