В день коли все закінчИлось,
Коли обірвалась струна,
Я не плакала, не бісилась,
Не гадала в чім чия вина.
Не шукала своєї провини,
Світ на правду й брехню не ділила,
Не рахувала секунди, години,
А далі так само жила...
В день коли все закінчилось,
Коли весь вогонь погас,
Я просто від всього втомилась,
Не шукала у натовпі "нас".
Не хотіла ніщо повернути,
Не чекала від тебе дзвінків,
Так хотілось втекти, забутись
Від безглуздих думок і снів.
В день коли все закінчилось,
Не так у вікно бив вітер,
Не так небо на мене дивилось,
Пов'яли у горщиках квіти.
Я збилася з ліку часу,
Перестала кудись спішити,
Забула усе, й одразу
Перестала усе любити...
В день коли все закінчилось,
Я мовчки дивилась в небо,
Не пила алкоголь, не палила,
Здавалось нічого не треба.
Я пробачила і відпустила,
Бо назад вже нема вороття,
В той день коли все закінчилось,
Почалось нове життя.