Так хочеться торкнутись твоїх рук,
Знову відчути тихий подих і весну,
І чути безперевно серця стук,
І знати, я без тебе не засну.
І знати, ти навіки, ти є мій,
З тобою забуваю все на свті,
Я хочу лиш з тобою, зрозумій,
Ділити свої дні, сумні і світлі.
Так хочеться втекти від всіх і знову
Тільки залишатися з тобою,
Я хочу чути лиш твою розмову,
Давай підем від всіх і будем двоє.
Давай забудемо усе й помовчимо,
Й дивитись будем кольорові сни,
Від світу ми з тобою втечемо,
А я лиш скажу слово: 'обійми'...
Візьми мене з собою і тримай,
Й нехай там дощ і вітер за спиною
Не йди, залишся, й прошу - не втрачай,
Так хочеться завжди просто з тобою....