Мама - світлий подарунок долі.
Мама... Серця, ближчого її, нема.
Мама - подих чистої любові.
Мама... Руки її - ріки тепла.
День за днем і рік за роком
Все ідуть і йдуть.
Мати невсипущим ніжним оком
Захищає дитини путь.
Мамо! Пробач за все!
За сльози твоїх дивовижних очей,
Що повні материнської любові.
За біль недоспаних твоїх ночей.
Бо усмішка твоя -
Ріднішої нема.
Обійми сонячні твої -
Врятують від зими.
Той погляд щирий твій,
Як спогад дитячих мрій -
Прекрасний життя потік,
Що не забуду його повік.
Любов палка твоя -
Велика та міцна,
Як зірка та ясна,
Веде що у життя.