Я знаю, я точно знаю,
Що лихо минає вночі,
Хто істину приховає,
Загубить від серця ключі,
Ти знаєш, ти просто мовчи,
Ти просто поглянь в мої ві́чі,
Я чую, серце тремтить,
Навіщо ти серце скалічив
Навіщо затримав мить,
Хай в дім мій дощі періщать,
Ти думи мої поли́шив.