Якби я знав твою адресу –
писав листи,
а так я маю лише
спогади про тебе…
Про теплий дощ
і про осіннє небо,
Що тягне вниз
і не дає плисти…
Якби я знав твоє ім’я,
твої бажання,
якби я знав куди ведуть
твої стежки…
Гарячі д́оторки
тендітної руки,
такі відверті,
як саме кохання…
Якби я знав твої прикмети,
то б шукав
посеред вулиць,
міст і водоспадів,
і в білій тиші
чистих снігопадів
як море шторму
я б тебе чекав…
А ти десь точно є
на мапах сновидінь:
щоночі мрієш п́отайки
і зігріваєш ліжко,
а збоку кіт,
якась черѓова книжка,
і місяць за вікном
свою розкидав
тінь…
13.05.2014р.