Безславні виродки чи пси режиму
Імен багато але суть одна
за тридцять срібняків вони продали
Все те що називаємо сім'я
Ніхто й ніколи не подумав
Що все обернеться ось так
Що будуть вбиті гідні люди
Що кров покриє весь майдан
Але ми вистояли ,ми змогли
Зрубати голову страшній химері
І час настав перемогти
І показати свою правду
Сказати всім,ми ще живі
Брати і сестри чорноброві
І буде ще у нас тепло
І правда прийде до нас знову!