Не буде другого союзу
Ми не дамо себе вкусить
Ви не брати нам і не друзі
Чого без нас вам скучно жить
Ми сотні літ були із вами
Давали вам усе своє
А ви обклали нас боргами
Тому, що воля у нас є
Та вам її і не здолати
Тому ви нас і боїтесь
У вас все просто: мури, грати
Та в наших венах тече честь
Тому не лізьте краще, люди
Ми не повернемось в ярмо
Радянський гніт, його не буде
Не треба лить кров в молоко
Ми розберемось самі в себе
Господарі на цій землі
А вас попросимо за двері
І кричимо всі Ні ВІЙНІ!