проспектами писати дні
томами плани долі
як мало волі у мені
в мені замало волі
листати зношені слова
в позначках сенс шукати
і зміст, якого там нема
яскравим виділяти
у листопад порвати їх
в стоси, макулатурою
бо так багато мрій моїх
були лише халтурою
збагнути жанр цього життя
знайти фігури й тропи
і від зав'язки до кінця
складати хронотопи
непослідовний виклад дій
поплутані герої
нудьга, фантастика подій
динаміка, застої
ідей для все нових реалій
у Автора до волі
чому ж писати свій сценарій
в мені замало волі?