Літавиці спів і весь світ розквітає:
Біляві ромашки, духмяні, рясні
і маки квітують, кульбаба під гаєм. -
Звабливі, солодкі літавиць пісні.
Чаруюча сила кохання розквітне.
Розтрушена всюди, і в серці як крила.
Солодко-медова лавина в повітрі. -
Спокусниця ніжна цей світ полонила.
25.04.2014