Подаруй мені теплі слова.
Поцілуй мене трепітно в щічку.
Та до мене приблизь небеса,
Та маленьку синю річку.
Не кажи, якщо серце мовчить,
Краще просто без залишку зникни.
Не побачиш як серце болить,
Як душа моя тихо поникне.
Я не хочу, щоб ти відчував
Неподобство, коли ми стобою.
Непотрібні байдужі слова,
Що мене залишають в спокої.
Я не хочу навколо нудьгу,
Коли нічого зовсім робити.
Подаруй мені теплі слова!
Та рожево-червоні квіти.
В мене серце болюче тремтить
І тому я живу, і віршую!
Якщо ти зрозумієш мене,
Я тебе між рядках намалюю.
Березень 2007.