Малюй мене на вікнах,
У тихий час світанку.
Я буду гостя в твоїх думах,
Від ночі і до ранку.
Дивись в мої зіниці,
Крізь кожні стрілі очі,
Коли блищать зарниці,
І коли грім грохоче.
Побач мене серед рядків
Твоїх книжок коханик.
Лиш я одна, після боїв
Зцілити зможу твої рани.
Вдихай мене, живися мною,
Стань поруч. Знаю я:
Тобі захочеться до болю
В цей час промовити
Моє
ім'я.
грудень 2013